Al vanaf € 56,50 per dag

WAAROM EEN 100% EMMISSIEVRIJE TAXI

Amsterdam is m.i.v. 1 januari 2025* uitsluitend nog toegankelijk voor 100% emmissievrije taxi’s. Ook Schiphol heeft recent aangekondigd hierin mee te gaan. Het is niet uitgesloten dat er meerdere steden zullen volgen.


* er is een overgangsregeling voor taxivoertuigen die op kenteken zijn geregisterd VOOR 1 januari 2025. Uitstel is dan tot eind 2026 respectievelijk 2027 Bron: TaxiPro


Meerdere redenen om een Qcab te huren…

  • Het duurt nog een poosje voor je nieuwe taxi wordt afgeleverd
  • Schade aan je huidige taxi en reparatie neemt een tijd in beslag
  • Je twijfelt en wilt eerst iets huren voordat je gaat investeren
  • Je wilt niet het hele jaar aaneengesloten werken
  • Je komt (nog) niet in aanmerking voor een financiering
  • en nog veel meer redenen…


DE QCAB VLOOT

De bestaat uit Tesla’s van het model 3 en zijn uitgerust met een Cabman BCT * Je huurt dus een compleet voor taxivervoer ingericht zonder zorgen vanaf € 56,50 per dag
* metermodule en printer optioneel

HUURPERIODE

Je kunt huren vanaf een aaneengesloten periode van (vooralsnog) twee maanden.

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Onderstaand een overzicht van vragen en antwoorden. Heb je deze gelezen en begrepen dan kun je een account aanmaken. Heb je desondanks nog vragen waar je een antwoord op wilt, aarzel dan niet maar neem contact met ons op via ons contactformulier.


  1. Je hebt de leeftijd van tenminste 22 jaar en beschikt minimaal 2 jaar over een geldig rijbewijs.
  2. Je hebt de afgelopen 24 maanden geen aanrijding of andere schade veroorzaakt. Indien je wel binnen deze periode schade(s) hebt veroorzaakt dan is het mogelijk dat wij (onder voorwaarden) van de 24 maanden termijn afwijken. Je dient dan wel in een persoonlijk gesprek e.e.a. toe te lichten.
  3. Je hebt een geldige chauffeurspas
  4. Je beschikt over een kiwa vergunning

Stap 1.
Je voldoet aan de basisvoorwaarden? Mooi, dan kun je verder gaan.
We hebben wekelijks veel aanvragen. Helaas kunnen we niet tegemoet komen aan verzoeken om te huren voor een dag of een week. Verzoeken om te huren vanaf 2 maanden of langer worden met voorrang in behandeling genomen.

Stap 2.
Klik op deze link en dien je verzoek in voor de huur van een Tesla. We stellen een paar vragen en nemen je aanvraag in behandeling. We reageren z.s.m. of we kunnen voorzien in je aanvraag.
Is dat het geval dan ga je naar stap 3.

Stap 3.
Kunnen we aan je verzoek voldoen en je bent akkoord met het aangeboden huurtarief dan maak je een account aan maak je account aan
We nodigen je vervolgens op ons kantoor uit om alle details door te nemen en ben je in de gelegenheid nog vragen te stellen.

Stap 4.
We stellen een huurovereenkomst op die wij en jij onderteken.
Vooraf aan je eerste verhuurovereenkomst dien je een borg te voldoen van € 500,- Deze borg blijft op onze account staan gedurende de gehele periode dat je bij ons blijft ingeschreven. Besluit je bijvoorbeeld een poosje niet te gaan werken omdat je er 6 weken tussenuit gaat dan zeg je op tijd de huur van je Qcab op zodat je geen verdere kosten meer hebt. Zodra je weer aan het werk wilt dan laat je ons dat tijdig weten zodat wij een Qcab beschikbaar voor je hebben. Beëindig je de overeenkomst en je wilt je laten uitschrijven dan wordt je borg binnen maximaal 14 werkdagen aan je terugbetaald. Eventuele schade of andere kosten worden met de borg verrekend.

Op de datum en tijdstip van de eerste huurperiode staat je Qcab gereed bij onze kantoorlocatie. De Qcab wordt afgeleverd met een batterij die is opgeladen met een percentage tussen 95 – 100%
Wij maken een aantal foto/video opnamen van het door jou te huren Qcab waarbij eventuele krasjes en of ander schades zijn gedateerd zodat jij niet voor deze kosten achteraf wordt belast.

De minimale huurperiode is momenteel vooralsnog voor een periode van minimaal 2 weken en je hebt dan 24/7 een Qcab tot je beschikking. Het aantal kilometers wat je rijd is niet aan een maximum gebonden * (lees de algemene voorwaarden) Wil je voor een langere periode huren dan kun je deze tijdens de eerste 2 weken met een week of langer verlengen maar ben je echter wel afhankelijk van eventuele beschikbaarheid. Je kunt ook voor zekerheid kiezen als je een Qcab langer denkt nodig te hebben en een vaste periode reserveren. Ook scheet dit in de huursom en verzekerd bent van een beschikbare Qcab.

Gedurende de huurtermijn heb 24 uur per dag de beschikking over het door jouw gehuurde Qcab. De huursom wordt door ons berekend zodra wij een reserveringsaanvraag hebben ontvangen en de gewenste huurperiode bekend is. Zowel jij als wij hebben dan nog geen verplichtingen en alles is vrijblijvend. Zodra je een huurovereenkomst wilt aangaan dien je vooraf de borg van € 500 aan ons te hebben overgemaakt. Over de gehele huurperiode betaal je wekelijks bij vooruitbetaling de overeengekomen huursom.

Voordat je vertrekt check je op schade, zowel binnen als buitenzijde. Constateer je een schade dan zullen wij checken of deze al gemeld is in ons register en anders wordt dat alsnog geregeld. Wij maken voor je vertrekt een serie foto’s en video zodat er geen enkel mistverstand kan ontstaan als je de Qcab weer inlevert.

Wanneer de huurperiode ten einde loopt lever je de Qcab in op de overeengekomen datum en tijdstip bij ons kantoor. Je levert de Qcab in met een vol geladen accu (95-100%) De Qcab wordt schoon door jouw afgeleverd, zowel van buiten als binnen. Je meld eventuele schade aan ons. E.e.a. conform onze algemene voorwaarden.

Helaas kan dat voorkomen. Indien je Qcab moet worden weggesleept dan dien je contact op te nemen met de 24/7 pechhulp afdeling van LeasePlan. Telefonisch zijn ze 24/7 bereikbaar onder nummer: 036527227 Meld het ook z.s.m. via het contactformulier.

Als je schade hebt door bijvoorbeeld een aanrijding maak dan direct foto’s van de situatie en sla beeldmateriaal op (indien er een werkende dashboardcamera aanwezig is) Je schadeformulier vul je in samen met de tegenpartij. Maak een goede foto van het ingevulde schadeformulier en stuur deze op via de e-mail: office@rentaqcab.com

Heb je ”eenzijdige” schade door bijvoorbeeld een paaltje of stoeprand te hebben geraakt, neem dan contact met ons op via office@rentaqcab.com en stuur tevens foto’s van de schade. In overleg kunnen we dan bespreken of doorrijden een optie is of niet.

Je kunt je aanmelden als aanvullend Schiphol vervoerder als je bent aangesloten bij een tto. Neem contact op met je tto voor meer informatie. Je kunt je ook aansluiten bij tto Take a Taxi TAT waardoor je als aanvullende vervoerder op Schiphol kunt werken. Tijdens de gehele huurperiode betaal je slechts 50% van de maandelijkse TTO contributie. Meer weten? naam dan contact op met TAT

Heb je een verkeersboete dan wordt deze door ons betaald en in mindering gebracht op je borg. Wij sturen je vervolgens een betaallink om je borg weer aan te vullen. Ben je van mening dat een boete onterecht is dan zullen wij, indien er ontlastende bewijsstukken aanwezig zijn, je behulpzaam zijn bij het indienen van een bezwaar. Het ontslaat je echter niet van de voorwaarde het bedrag van de boete aan ons te voldoen.

De meest voorkomende vragen die betrekking hebben op het gebruik van een Qcab kun je vinden in de aanwezige handleiding.

I.v.m. gebruik en veiligheidseisen is het niet toegestaan veranderingen aan te brengen in de standaard instellingen.

Rent a Qcab levert geen laadpasjes of heeft andere bemoeienissen met laden, aanbieders en kosten. Mogelijk dat wij wel t.z.t. met één of meerdere aanbieders een overeenkomst aangaan die voordelen zal bieden voor onze huurders.

Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt de Qcab afgeleverd met een batterij die voor tenminste 95% vol is. Je dient deze aan het eind van de huurperiode met een voor tenminste 95% volle batterij af te leveren.

Ben je woonachtig buiten de regio Amsterdam of werkzaam buiten deze regio dan kun ook een Qcab huren.

Met Rent a Qcab is het ook mogelijk samen met je partner één en dezelfde taxi te bemannen. Interessant als je bijvoorbeeld wisselend dag en avonden werkt. Wil mee weten over de tarieven en voorwaarden neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mijn vraag is:
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren