Je bent taxichauffeur en hebt je redenen om een volledig rijklare taxi te huren.

Waarom huren en niet kopen?

taxi huren doe je bij rent a qcab


Als taxichauffeur kun je verschillende redenen hebben om een taxi te huren in plaats van er een te kopen.

Kosten:
Het kan goedkoper zijn om een taxi te huren in plaats van er een te kopen, vooral als je als chauffeur niet het kapitaal hebt om een volledige taxi aan te schaffen.

Flexibiliteit:
Het huren van een taxi kan jouw ook meer flexibiliteit bieden. Onderhoud en Reparaties: Als je een taxi huurt zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties. Dit kan jouw als chauffeur ontlasten van de kosten en het gedoe van onderhoudswerkzaamheden.

“Zonder startkapitaal en zonder langlopende en veelal dure lening een inkomen genereren zonder kopzorgen”

Voor sommigen is het verkrijgen van een financiering een onneembaar traject. Banken zijn sinds de Corona periode kritischer geworden en lenen en zijn minder soepel geworden bij het verstrekken van een financiering.

Risico’s: Het bezitten van een taxi brengt bepaalde risico’s met zich mee, zoals waardevermindering van het voertuig en veranderingen in de taximarkt. Door te huren kun je deze risico’s vermijden.

Tijdelijke Behoefte: Misschien heb je slechts tijdelijk een taxi nodig heeft, bijvoorbeeld voor een specifiek evenement of seizoen en kan huren logischer zijn dan kopen. Maar ook ben je mogelijk op een leeftijd gekomen dat je slechts een beperkte periode van het jaar wilt werken.

Kortom, je beste keuze is dan ook een taxi huren bij Rent a Qcab


En wie zijn wij dan?
Rent a Qcab is ontstaan uit een samenwerking met de Amsterdamse TTO “Take a Taxi” TAT (toegelaten taxi organisatie)

”HUREN ALS TTO CHAUFFEUR”

Een vereiste voor een TTO chauffeur is dat de taxi dient te zijn voorzien van een werkend track en trace volgsysteem die op afstand is uit te lezen. Dit kan noodzakelijk zijn (i.v.m. bewijslast) als een chauffeur een RVB heeft opgelopen (rapport van bevindingen), bij een aanrijding is betrokken of bijvoorbeeld als een passagier een klacht heeft ingediend.

Als je bij TAT bent aangesloten en een Qcab huurt dan is het ook mogelijk om op Schiphol te exploiteren als aanvullend vervoerder en onder de vlag van TAT.https://chauffeur.takeataxi.nu/home/


Als TAT chauffeur krijg ook nog eens 50% korting op de maandelijkse tto contributie.“HUREN ALS NIET TTO CHAUFFEUR”

Als NIET tto chauffeur kun je bij Qcab een taxivoertuig huren die je voor “allerlei” business kunt inzetten. Je kunt je eigen klantkring bedienen met een representatieve Tesla maar ook je diensten aanbieden aan Uber, Uber Black, Bolt of andere platvormen en/of samenwerkingen.

Mijn vraag is:
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren